11 millió forint értékû teljes felújítás zajlik a mezõkövesdi Közösségi Ház színháztermében. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium pályázatán nyerte el a jelentõs támogatást a Közösségi Ház.
Ennek köszönhetõen a színházterem évek óta húzódó
komplett belsõ festését el tudják végezni, valamint további nagyon fontos munkák valósulnak meg. A nézõtér padlószõnyegét kicserélik, valamint a színpad elhasználódott padlózatát is felújítják.
(forrás:Mezõkövesdi Média KHT.-fotó:
www.mezokovesd.hu)
Hirdetés_______________________________________________________________________





Jelentõs változás lesz a zenekari árokban, amely szintén átalakításon megy keresztül. A felújítás során az árok fedése is megvalósul, ennek köszönhetõen jelentõs mértékben megnõ a színpad területe. A beruházás fontos elemeként az épület három vészkijárata is teljesen megújul, a régi elhasználódott ajtókat ugyanis kicserélik.
A pályázaton megnyert összeg 90%-os támogatású, ami azt jelenti, hogy a 11 millió forintos támogatás 10%-át, azaz 1 millió 100 ezer forintot kell önerõként biztosítani a munkálatok elvégzéséhez. Ezt az összeget Mezõkövesd Város Önkormányzata, illetve a Mezõkövesdi Többcélú  Kistérségi Társulás finanszírozza.
A beruházást végzõ mezõkövesdi cég, a Boros Steinbau munkatársai szeptember 15-én kezdték el a rekonstrukciót, melyet október elsõ napjaiban fognak befejezni.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!