Mezőkeresztes - Tiszaújváros kézilabda mérkőzés
alt

2020. november 14 - én Mezőkeresztes női kézilabda csapata hazai környezetben, fogadta Tiszaújváros együttesét. A találkozó délután 16 órakor vette kezdetét a Mezőkeresztesi Általános Iskola Sportcsarnokában.

Az 1. félidőt a tiszaújvárosi csapatnak sikerült jobban indítani. Röviddel ezután azonban a hazai csapat szépített. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, sokszor volt egyenlő az állás.
A félidő második felében a hazai csapat folyamatosan szerzett pontokat, a vendég csapatnak így nem  sikerült  behozni a hátrányát, a félidei eredmény 18 - 14 lett a hazai csapat javára.

A 2. félidőt a szintén a vendég csapat indította, de szinte azonnal meg is érkezett erre a hazaiak válasza. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, de a hazai csapat  folyamatosan megtartotta a vezetést.
A félidő második felében a vendég csapat  próbált felzárkózni, de úgy tűnt, minden erőfeszítés ellenére sem tudják behozni lemaradásukat. A végeredmény végül 35 - 30 lett a keresztesi csapat javára.
A hazai csapat szakosztály vezetője Palatics Attila értékelte a mérkőzést.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com