Megújulnak a Mezőkeresztesi óvodák
Írta: Eleven Televízió   
2020. október 28. szerda, 17:19
Mezőkeresztesen mind a Püspökin, mind pedig a József Attila úton található óvoda épülete jelentős felújításon és bővítésen esik át ez év folyamán. A nyár elején Püspökin már el is kezdődtek a munkálatok, szeptemberre pedig be is fejeződtek. A két épület effektív építési munkálatai 182,5 millió forintba kerülnek, ha pedig ehhez hozzávesszük a különböző adminisztrációval, közbeszerzéssel és egyéb kötelezettségekkel járó költségeket, akkor több mint 201 millió forint-ra rúgnak a teljes költségek. A már befejezett intézményben több más mellett megújultak a vizesblokkok, új öltözőkkel bővült az élettér.
A beruházással kapcsolatban Majoros János polgármestert kérdezte stábunk.
A József Attila úton ha lehet, akkor még nagyobb változások lesznek. Új épületszárny kerül felépítésre és egy szülői parkolóval is bővül majd az udvar. Ez mellett pedig mindkét helyen új játékokra is lesz forrás.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A teljes befejezés és a műszaki átadás jövő év elején várható, remélhetőleg ez után nem sokkal már a gyerkőcök is birtokba vehetik az újjá varázsolt ovit.
Addig is több helyszínen folyik a nevelés. A bölcsiseknek a római katolikus parókia épülete ad helyet, van olyan csoport akik az IKSZT-ben töltik a napjaikat, ismét mások pedig a már befejezett püspöki épületbe járnak egyelőre.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com