Könyvtári hetet rendeztek Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2020. október 19. hétfő, 12:36
Évről évre megrendezik az Országos Könyvtári Napokat, melynek eseményeire idén október 5-e és 11-e között került sor számos településen így Mezőkeresztesen is. A Tahy Olga Városi Könyvtárban a programsorozatot kedden az óvodásoknál a Lóci Színpad indította zenés műsorával, mellyel az állatvilágot hozták közelebb a kicsikhez.
A délelőtt folyamán a könyvtárban is volt egy előadás, rendhagyó magyar órán vehettek részt a felsősök, amely az uráli nyelvcsaládokat volt hivatott bemutatni.
Szerdán sem maradt program nélkül az aki rendszeres vendége a minden hónapban megrendezett baba-mama klubnak, hiszen ezen a napon őket várták a szervezők.
"Bogaras vagyok!" ez volt a címe annak az élménypedagógiai foglalkozásnak, amely az iskolásokat várta csütörtökön napközben. Itt a rovarok varázslatos világába nyerhettek betekintést a sulisok. Ez mellett egész nap biorezonancia mérésen ellenőriztethette egészségét minden érdeklődő, majd délután egy hasonló témájú előadást tartott
Melegné Liszkai Katalin.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
BerGer Szimat Szolgálat volt annak a verses előadásnak és egyben író-olvasó találkozónak a címe amelyre pénteken Nyulász Péter várta a gyerekeket.
A heti programok zárásaként a keresztesi citerások léptek fel szombaton.
A programoknak része volt három verseny is. Egyik egy rajpályázat, amely "Az én könyvtáram" nevet viselte, másik egy totó verseny, illetve egy rétes sütő verseny. Ezeknek az eredményhirdetése zárta a hetet a citerások műsora után.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com