Átadták az Egészségházat Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2020. október 02. péntek, 13:31
Az utóbbi évek egyik legnagyobb helyi beruházására kerül fel a pont Mezőnyárádon október 2-án a déli órákban.Az orvosi rendelőket is magába foglaló Egészségház több mint 36 milliós állami és uniós pályázati támogatásból újulhatott meg kívül és belül egyaránt.
A létesítmény ünnepélyes átadóján előbb Bárdos Szabolcs polgármester köszöntötte a résztvevőket és több más mellett elmondta: az egészségügyi intézmény mellett más fejlesztések is megvalósultak a Magyar Falu program keretében. A helyi óvodára is jutott csaknem 2 millió forint, ebből az udvaron helyeztek el új játékokat. A Szt. István Király út újabb szakasza kapott térkő burkolatú járdát és elkészült a Vasút utca aszfaltozása is, mely utóbbi állapota már egyre égetőbb problémát jelentett az arra utazóknak.
A polgármester után a térség országgyűlési képviselője Tállai András beszélt a beruházás fontosságáról párhuzamot vonva a járványhelyzet és az egészségügy jelentősége között.
Az ünnepséget két helyi diák, Kaló Izabella és Majnár Luca Rozina fuvola játéka illetve szavalata tette még emelkedettebbé.
Az átadó végén került sor a szalag ünnepélyes átvágására, majd Nagy István Zoltán református lelkipásztor és Lipcsák János plébános áldotta és szentelte meg az újjászületett épületet.
Legvégül a vendégek belülről is megtekinthették az Egészségházat.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com