Ismét volt Biblia tábor Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2020. augusztus 19. szerda, 19:31

Idén második alkalommal szervezte meg a bükkábrányi református egyházközség a vakációs bibliatábort. A Tornácos házban, illetve annak udvarán egész héten át programok várták a gyerekeket.
A heti programok nem csak a hitéletre való nevelésre, de az összefogásra is bőven adtak alkalmat. A lelkész házaspár, Nagy-Zsoldos Eszter és Nagy István Zoltán vezetése mellett nagyon sokan voltak a gyülekezet tagjai közül akik egész héten munkájukkal segítették a gyerekek napi tevékenységét, étkezését. Ismét mások adományokkal járultak hozzá, hogy a lassan hagyományossá váló program sorozat megvalósulhatott.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A résztvevők a közös játék és a kézműves foglalkozások mellett a templomban tartott foglalkozásokon minden nap egy-egy ige részlettel ismerkedhettek meg, de rendszeres volt az ének tanulás is. A csütörtöki nap jelentős részét a múzeumban töltötték, amit szemmel láthatóan mindenki nagyon élvezett.
Szombaton délutánra sajnos elromlott az idő, így az Arborétumben tervezett közös szalonna sütés elmaradt. Vasárnap viszont már egy közös istentisztelettel zárhatták a hetet a táborozók, a szülők és a gyüleket tagjai. Itt előbb Nagy István Zoltán hirdetett igét és köszönte meg mindenkinek a segítségét, majd a gyerekek műsorával ért véget a heti program.

 

 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com