Új eszközök a mezőnyárádi polgárőröknek
Írta: Eleven Televízió   
2020. június 19. péntek, 16:12
Számos rendezvényen és a mindennapok biztonságosabbá tételében is nagy segítségére van a polgárőrség mind a lakosságnak, mind pedig a rendőrségnek.
A mezőnyárádi polgárőrségnél sincs ez másként. A közelmúltban az önkormányzat két nyertes pályázat útján is támogatta a helyi polgárőr egyesületet. Az összesen csaknem 2 millió forintos összegen számos olyan dolgot tudott beszerezni az egyesület,  amely nekik is nagy segítségükre lesz a mindennapi szolgálat során.
Az 1,7 milliós pályázat mellett volt egy kisebb összegű támogatás is, amelyet szintén sikerül hasznos dolgokra fordítani.
Egy-két eszközre közelebbről is kíváncsiak voltunk. Amint kiderült: a sötétben bújkáló, éjszakai rosszfiúknak sem lesz könnyű dolga ezek után, de van olyan fényhíd is, amely nem csak a forgalom irányításában, de egyedi reflektorával az oldalra eső sötétebb orták átnézésében is hasznos lesz.
Az említettek mellett számos olyan eszköz is beszerzésre került, amely könnyebbé teszi a járőrözést, vagy éppen segíti az egységes öltözködést, ami eddig - valljuk be - nem volt túl egyforma.
Így tehát a későbbiekben ne lepődjön meg senki ha esetleg nem autóval, hanem kerékpárral látja majd a nyárádi egyenruhásokat. A feladat nem változik, legfeljebb a sebesség lesz kisebb és a látókör nagyobb.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com