Újra lesznek közös alkalmak vasárnaponként
Írta: Eleven Televízió   
2020. május 19. kedd, 11:45
Amint arról bizonyára sokan értesültek a Református Zsinat Elnökségi Tanácsa, néhány nappal később pedig az Egri Főegyházmegye főpásztora is úgy döntött, hogy ismét összegyűlhetnek a hívek közös szentmisére és istentiszteletre. Fontos azonban, hogy mindkét felekezet vezetői hangsúlyozták, valamint az általunk megkérdezett plébánosok és lelkipásztorok is felhívták a figyelmet: lényeges és mindenki számára kötelező az ide vonatkozó óvintézkedések, szabályok betartása!
Pálfi János plébános érdeklődésünkre elmondta, hogy Bükkábrányban vasárnap reggel 8-kor lesz szentmise, vagyis az időpont nem változik, hasonló a helyzet Tibolddarócon, Kácson és Sályban is.
Nagy István Zoltán református lelkipásztor tájékoztatása szerint a bükkábrányi református templomban vasárnaponként továbbra is 10 órakor várják a híveket.
Mezőnyárádon is az eddig megszokott időben, 9 óra 15 perckor kezdődnek majd a római katolikus szentmisék, valamint minden második héten 11 órától gyűlhetnek össze közös istentiszteletre a református hívek.
Hajdu Ferencné mezőkeresztesi lelkipásztor arról tájékoztatott, hogy a városban 10 órától lesznek a vasárnapi istentiszteletek. Az I. kerületi római katolikus templomban pedig továbbra is reggel 8-kor kezdődnek az ünnepi szentmisék.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com