Vírusveszély - összefoglaló Mezőkeresztesről
Írta: Eleven Televízió   
2020. április 17. péntek, 15:39
Mezőkeresztes utcáin járva is feltűnik, hogy más településekhez hasonlóan, itt is lényegesen kisebb a forgalom az ilyenkor megszokotthoz képest és ezen még az utóbbi napokban kialakult kora nyárias időjárás is keveset változtat.
Az önkormányzat több mint egy hónapja dolgozik azon, hogy egyrészt minél nagyobb eséllyel kerülhessék el a város lakói az esetleges megbetegedéseket, másrészt mind az idősek, mind pedig a gyermekek és a rászorulók a megfelelő szolgáltatásokhoz hozzájuthassanak. Mindezekről beszélgettünk Majoros János polgármesterrel, aki szól több más mellett a közétkeztetés megszervezéséről, a rendezvények elmaradásáról, illetve piaci rendtartásról is.
Nem szűnt meg továbbá a közfoglalkoztatás sem, noha a dolgozókra is szigorúbb szabályok vonatkoznak a jelen helyzetben.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Sajnos Keresztes sem mentes attól - az egyébként egyre több helyen jelentkező - helyzettől, hogy álhírek, sőt rémhírek kelnek szárnyra minden alap nélkül. A polgármester az ezekkel szembeni fellépésnél szigorú retorziókat említett.
A másik, meglehetősen szomorú és egyre gyakoribb hír az idősotthonokat érinti. A város területén levő de magántulajdonú intézetben viszont nincs baj, egyetlen megbetegedés sem fordult elő.
Legvégül a város vezetője elmondta: a jelenlegi szabályok betartása mindenkinek közös érdeke, amennyiben pedig felsőbb szinten újabb intézkedések születnek, azokat Keresztes is naprakészen követi majd.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com