A bükkábrányi óvodában a farsangot megelőző munkadélutánokra csoportonként várták a szülőket, melyeken különféle maszkokat, díszeket és egyéb farsangi kellékeket készítettek a gyerekekkel együtt. Hétfőn a Szivárvány csoportban álarcot készítettek, valamint egy oroszlánfejet formázó dísz is készült.
A Csillag csoport óvodásai kedden szintén álarcot , valamint egy bohócsipkát készítettek szüleikkel. Ez a nap azonban más miatt is különleges volt a gyerekek és az óvónénik életében, hiszen négy évtizedes óvodapedagógusi pályafutásának utolsó munkanapját töltötte ezen a napon Kurucz Miklósné, Ica óvó néni. A gyerekek kis műsorát követően egyesével is elbúcsúztak tőle.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Szerdán a Napocska csoportban egy kalóz fejfedő és egy játék távcső lett a közös munka eredménye. Csütörtökön a Felhőcske csoportban pedig egy bohócot formáló dísz és egy felakasztható farsangi dísz készült a délután folyamán.
Nagyon örültek a gyermekek és felnőttek egyaránt, hogy a közös munkába ennyien bekapcsolódtak.
A könyvtár szervezésében pedig ismét játszóházba hívták a gyerekeket, így az iskola tornaterme ismét gyerekzsivajtól és kacajtól volt hangos február 8-án reggel fél 10-től délután fél 3-ig.
Ugrálóvárakon, kisebb és óriási csúszdákon és célbalövő játékokkal szórakozhattak a vendégek. A könyvtár egyik termében mesefilmeket lehetett megtekinteni, míg a szomszédban kézműveskedés keretében farsangi álarcot készíthetett mindenki a szervezők és a felnőtt kísérők segítségével.

 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com