Ülésezett Mezőnyárád képviselő testülete 2019. 12. 16.
Írta: Eleven Televízió   
2019. december 17. kedd, 17:11
Havi rendes ülésüket tartották a mezőnyárádi képviselők december 16-án délután 16 órától. Az ülésnek ezúttal öt napirendi pontja volt.
Ezek közül elsőként az önkormányzat 2020-as belső ellenőrzési tervét fogadták el a tagok az előre kiadott írásos anyagot figyelembe véve. Várnai Róbert jegyző emlékeztetett: ez egy fajta önkontroll, amelynek elvégzése kötelessége a község vezetésének, célja pedig a megfelelő gazdálkodás felügyelete ellenőrzése.
A képviselő testület következő évi munkaterve volt a második napirend témája. Ez a már előre látható munkafázisokat tartalmazza, ide értve például a testületi ülések várható időpontját, egyes napirendi pontokat. A munkaterv egyhangú igennel lett elfogadva.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A harmadik és negyedik napirend témája egy-egy társulási megállapodás módosítása volt. Nevezetesen a hulladékgazdálkodási társulás és a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás alapdokumentumán kellett némi formai változtatást jóváhagyni. Ennek oka, hogy az októberi választások után néhány településen változás történt a polgármesterek személyében, az új nevekkel aktualizálni kellett a dokumentumot.
Az időszerű feladatok megbeszélése során a polgármester tájékoztatott róla, hogy a község januártól körzeti megbízottat kap Horváth Sándor r.törzsőrmester személyében. Ehhez egy határozat jóváhagyásával a testületi tagok is hozzájárultak.
A továbbiakban zárt ülésen folytatták a munkát a képviselők.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com