Üléseztek a bükkábrányi képviselők - 2019. 10. 07.
Írta: Eleven Televízió   
2019. október 09. szerda, 09:30
A 2019-es önkormányzati választások előtti utolsó ülésüket tartották október 7-én a bükkábrányi képviselők. Az ülésnek mindössze két napirendi pontja volt.
A szociális célú tűzifa támogatásról szóló rendelet megalkotása volt a testület elsődleges feladata. Szalai Szabolcs polgármester elmondása szerint ebben az évben 73 köbméter tűzifa áll az önkormányzat rendelkezésére. Ennek a településre szállítása minden évben az önkormányzat feladata. Ugyanakkor - az előző évekhez hasonlóan - a község segít a házhoz szállításban is saját költségén. A tervek szerint még az ősz folyamán minden jogosult hozzájuthat majd a kapott fűtőanyaghoz.
Mintegy lezárva az eltelt öt éves ciklust a polgármester elmondta: az eltelt években összesen 72 nyílt és 48 zárt ülésen vannak túl. Ezek során összesen 719 határozatot és 55 rendeletet hoztak. Külön kiemelte azokat a jelentősebb beruházásokat, amelyeket a ciklus során sikerült megvalósítani, egyúttal pedig köszönetét fejezte ki minden testületi tagnak a kezdeményező készségért és a konstruktív munkáért.
Két képviselő részéről is elhangzottak köszönetek, egyrészt a vezetés, másrészt pedig a község lakossága felé a munkáért, a türelemért és megértésért.
Ezt követően a testület zárt ülésen tárgyalt tovább.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com