Testületi ülés Bükkábrányban 2019. 06. 18.
Írta: Eleven Televízió   
2019. június 21. péntek, 10:08

Június 18-án összesen mindössze két napirendi pontot kellett megtárgyalniuk a bükkábrányi képviselőknek a délután négy órakor kezdődő testületi ülésen.
A helyi óvoda, bölcsőde és konyha intézményvezetői munkakörének betöltéséről született elsőként döntés. Galambos Lajosnénak, a jelenlegi vezetőnek a megbízása lejár. Az óvodában már május 29-én volt egy nevelőtestületi értekezlet, melynek résztvevői egyhangúlag támogatták az intézményvezető újabb megbízását, így a pályázati eljárást nem kell lefolytatni. A képviselő testület elfogadta nevelőtestület által adott egyhangú támogatást.
Szalai Szabolcs polgármester elmondta: minden téren elégedett az intézményvezető munkájával, együttműködési készségével. Mindezek tükrében a képviselők egyhangúlag újabb öt évre intézményvezetői  megbízást adtak Galambos Lajosnénak.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az indítványok, javaslatok napirendben a polgármester számolt be több, a közéletet és a jelenleg folyó beruházásokat érintő témáról.
Felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy mindenkinek kötelessége az ingatlanja előtti vízelvezető árkot karbantartani, tisztításáról gondoskodni. Az elmúlt napok heves esőzései több helyen is okoztak problémát az eldugult átereszek miatt.
Néhány napon belül aláírásra kerül az a szerződés is, amely lehetővé teszi a Géczy és a Jókai utakon a vízelvezető rendszer felújításának megkezdését.
Remélhetőleg az ősz folyamán megkezdi működését a volt tűzoltó szertárban az a mentési pont is, melyet a mentőszolgálat hoz létre a településen.
Az elmúlt hetekben több olyan pályázat is benyújtásra került, melyekről korábban döntött a testület.
Folyamatosak az egyeztetések a csatorna beruházásról is. Az átemelési pontok helyét már kijelölték, az ősszel várhatóan megvalósul a külterületi összekötő vezetékek lefektetése is.
Mindezek elhangzása után a képviselők zárt ülésen tárgyaltak tovább.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com