2019. május 13 -án tartották Mezőnyárád község képviselő – testületének soron következő ülését. Az ülésen összesen 8 napirendi pont került megvitatásra. Az első napirendben az önkormányzat 2018. évéről szóló 1/2018. évi rendelet módosítására került sor. Ez a napirend mindössze technikai jellegű átcsoportosításokról szólt. A bevételi és kiadási fő számok nem változtak. A tagok egyhangúan elfogadták és támogatták a napirendet.
A második napirendben éves ellenőrzési jelentés és összefoglalót tárgyalták meg a 2018. évről. Az ellenőrzés mindent rendben talált az önkormányzat működésében. A jelenlévők egyhangúan fogadták el a jelentést.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A harmadik napirendben az önkormányzat 2018. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló rendeletről döntöttek egyhangúan a tagok. Kérdés nem merült föl.
A negyedik napirendben a közösségi együttélés alapvető szabályairól és ezek elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló rendelet módosítását kérte a kormányhivatal két pontban. Udvarok rendbentartása és hulladékkezelési témakörben. A képviselők egyhangúan támogatták a módosítást.
Az ötödik napirendben megtörtént Mezőnyárád község településképének védelméről szóló önkormányzati rendelet felülvizsgálata. Új rendeletre lesz szükség és a testületnek nyilatkozni kellett ennek napirendre tűzéséről.
A hatodik napirendben két új szavazatszámláló tagot kellett választani, mert az előzőleg felkért tagok bejelentették akadályoztatásukat. A tagok támogatták az előterjesztést.
A hetedik napirendben az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására kiírt pályázatról döntöttek a képviselők. Útfelújításra kívánják beadni 15% -os önerővel megközelítőleg 15 millió forintos összegben. A felújítás az Akácfa utat fogja érinteni.
A nyolcadik napirendben időszerű feladatokat beszéltek meg a jelenlévők.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Riporter


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com