Vandálok jártak a bükkábrányi szabadidő parkban
Írta: Eleven Televízió   
2019. április 24. szerda, 14:01
Úgy tűnik, a Nagypéntek nem mindenkinek az elcsendesedésről, az ünnepre való készülődésről szól. Mindez nem lenne súlyos probléma, ami viszont április 20-án reggel a bükkábrány szabadidő park területén várt az oda kilátogatókra, az már túl ment azon a határon, amit felháborítónak nevezhetünk.
Az önkormányzat által szépen rendben tartott területet pénteken este ugyanis egy olyan társaság látogatta meg, akik nem csak főzni mentek a területen kialakított bográcsozó helyre, de vandélkodni is. A görbe este nyomait másnapra tőből kidöntött, a járdán keresztbe fektetett kisebb fák, hatalmas mennyiségű szemét, egy összetört tűztér, mocsokkal összekent padok és asztalok őrizték.
A rongálás felfedezője értesítette az önkormányzatot, a polgármester pedig azonnal feljelentést tett a rongálás miatt. A feljelentés nyomán a bükkábrányi rendőrös munkatársai eljárást indítottak a tettesek kézrekerítése és jogi felelősségrevonása érdekében.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az önkormányzat egyébként korábban már a terület tisztasága és az ott játszó gyerekek érdekében megtiltotta a park területére a kutyák bevitelét. Sajnos a jelek szerint azonban vannak olyanok, akik a házi kedvencek színvonaláig sem érnek fel.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com