Mezőkeresztes - Bőcs kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2019. április 15. hétfő, 11:26
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben játszotta a soron következő mérkőzését 2019. április 6-án. Ez alkalommal Bőcs csapatát fogadták otthonukba. A találkozóra délután 14:00-tól került sor a mezőkeresztesi Általános Iskola Sportcsarnokában.
Az 1. félidőt a vendég csapatnak sikerült jobban indítani két találattal. Röviddel ezután azonban a hazai csapat szépített. A félidő első felében a vendég csapat bizonyult az erősebbnek és folyamatosan megtartotta vezető pozícióját.
A félidő második felében a keresztesi csapat próbálta behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 20:27 lett a vendég csapat javára.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A 2. félidőt a keresztesi csapat indította, de szinte azonnal meg is érkezett erre a bőcsiek válasza. A félidő első felében a hazai csapat szinte tehetetlennek tűnt a vendégek erős támadásaival szemben, akik egyre csak növelték az előnyüket.
A félidő második felében a hazai csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a hátrányát. A félidő végére a bőcsiek előnye 16 pontosra emelkedett, így  a végeredmény 33:49  lett a vendég csapat javára.
A mezőkeresztesi csapat edzője Atkári Lajos értékelte a mérkőzést.
 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com