Iskolakóstolgató Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2019. április 01. hétfő, 17:12

Március 29-én Bükkábrányban az iskolába látogattak a leendő első osztályosok szüleikkel együtt, ahol a - most még - nagycsoportos ovisok  megismerhették egyik leendő tanítójukat, az iskolai életet, a szülők pedig számos hasznos információval gazdagodhattak.
Ősztől a legkisebbek osztályfőnöke a tervek szerint Somogyi Dóra lesz, ő is külön bemutatkozott a vendégeknek .Ezek után a negyedikes tanulók rövid kis ízelítőt adtak a Gergely-járásból, hogy régen miképpen verbuválták iskolába a gyerekeket.
A bemutatót követően a szülőknek Derekasné Orosz Andrea intézményvezető szolgált számos hasznos tudnivalóval, többek között az elektronikus ügyintézés keretében lehetséges általános iskolai beiratkozásról. Az intézmény vezetője emellett szót ejtett az iskola szakmai életéről, valamint a iskola felújításáról, bővítéséről.
A gyerekek pedig egy másik tanteremben találtak érdekes programokat maguknak, többek között összeállíották, mire van majd szükség az iskolatáskába, amelybe a digitális tábla segítségével virtuálisan be is pakolhattak.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Módosítás dátuma: 2019. április 01. hétfő, 19:51