Huszonhetedik szépkiejtési verseny Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2019. április 01. hétfő, 13:20
Huszonhetedik alkalommal rendeztek szépkiejtési versenyt a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolában. A verseny célja, hogy az alsó tagozatosok négy kategóriában, versmondó, prózamondó, mesemondó valamint hangos olvasás kategóriában mérhessék össze tudásukat. A megmérettetésre a délutáni megnyitót követően került sor, ahol Gagna Erika a verseny szervezője és Farkas Jánosné az intézmény vezetője köszöntötte a megjelent szülőket, pedagógusokat és természetesen a versenyzőket.
Az idén Mezőnagymihály, Sály, Bükkábrány, Tibolddaróc, Szentistván, Borsodgeszt és Mezőnyárád alsósai bizonyíthatták tudásukat. A hét iskolából összesen harminchatan vállalkoztak a megmérettetésre. Mind a négy kategóriánál 3 fős zsűri értékelte a gyerekek előadását, többek között a hangsúlyozást és a közönséggel tartott szemkontaktust, a mimikát, a tiszta beszédet figyelték.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Egy kis szünetet követően, mialatt a zsűri tagjai értékelték a meghallgatott előadásokat és összesítették a pontszámokat, került sor az eredményhirdetésre, ahol előbb a zsűri elnökök értékelték a versenyzők teljesítményét, hívták fel a figyelmet mind a pozitív, mind pedig a negatív tapasztalatokra, majd pedig kategóriánként az első három helyezett könyvjutalomban részesült.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com