Jótékonysági vacsora est Oláh Dénes gyógyulásáért
Írta: Eleven Televízió   
2019. február 11. hétfő, 10:50

Jótékonysági vacsora estet tartott Bükkábrányban február 9-én a Zsófi ReményVár Egyesület, annak érdekében, hogy segítsék a 2015-ben balesetet szenvedett Oláh Dénes gyógyulását, felépülését. Bükkábrány Község Önkormányzatának támogatásával valósították meg az estet, a fővédnökséget Szalai Szabolcs polgármester vállalta. Az estélyen mintegy 50 fő vett részt, de támogatói jeggyel még sokan segítő kezet nyújtottak a családnak.
Dénes 2015. október 3.-án autóbalesetet szenvedett, majd fél év éber kómát, számtalan műtétet és sok sok kezelést, tornát követően állapota folyamatosan javul. 2018 végén egy nagy műtéten esett át , amit Budapesten végeztek el. A kórházba és a hazaszállítást önállóan kellett megoldaniuk. Az odaúttal semmi gond nem volt, megérkeztek a kórházba, viszont hazafelé tönkrement az autójuk motorja.
Mivel az autó a családnak létszükséglet, vásároltak egy öreg kis kocsit, ugyanis a kezelésekre való eljutás, a segédeszközök és gyógyszerek beszerzése megoldhatatlan számukra, ha nincs autó. December 23-án viszont a szabályosan közlekedő édesapa részese volt egy balesetnek, így az az autó is használhatatlanná vált.


Hirdetés_______________________________________________________________________

Az egyesület és tagsága is már régóta minden telhető segítséget megad a családnak, most többek között abban szeretnének segíteni, hogy a motorhibás járművüket újra tudják használni. Az egyesület elnöke azt mondja, ezen kívűl a mindennapok nehézségein is próbálják átsegíteni a családot.
Bükkábrány és a környező települések lakosai, az önkormányzat már a kezdetektől a család mellé állt a bajban, sokmindenben segítették és segítik őket. Szalai Szabolcs polgármester elmondta, hogy a továbbiakban is számíthat rájuk a család.
Az egyesület folyamatosan várja az adományokat Dénes és családja részére, a képernyő alján látható bankszámlaszámra tudnak utalni:
Zsófi-ReményVár Egyesület, K&H Bank 10402764-50526755-84751000.
Amennyiben egyéb módon kívánnak segíteni nekik, az egyesület részéről Bigusné Melindát a 20/593-5423-as telefonszámon, vagy Ináncsi Gergelyt a 30/861-0104-es telefonszámon kereshetik, illetve az egyesület Facebook oldalán és a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen is kapcsolatba léphetnek velük.

(az egyesület a Facebook oldalán tette közzé, hogy 55-en jöttek el a jótékonysági estre, 25-en támogató jeggyel, jegyekkel fejezték ki segítő szándékukat. Az est bevétele, melyet teljes egészében a család számlájára utaltunk 465.100 Ft lett.)

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com