Újabb baleset: mentővel ütközött egy autó a 3-ason - közlekedési káosz a reggeli M3-as baleset miatt
Írta: Eleven Televízió   
2019. január 21. hétfő, 11:50


 
Legfrissebb (13:27):
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházba került két életveszélyes sérült egyikének életét a szakszerű orvosi beavatkozások ellenére sem sikerült megmenteni.
A másik beteget jelenleg is az intenzív osztályon kezelik.


Friss információk (12:01)
A délben kiadott informácikók alapján ismét járható az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakasza a geleji pihenő térségében, ahol hétfőn kora reggel több ember halálát okozó közlekedési baleset történt, befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, az útlezárást feloldották.
A sajtóreferens közölte, az autópálya 142-es kilométerénél, Mezőkeresztes térségében, a Budapest felé vezető oldalon nyolc jármű ütközött. A sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, majd megpördült és az érkező járműveknek csapódott.
A balesetben egy férfi a helyszínen, ketten - egy férfi és egy nő - a kórházba szállításuk közben haltak meg. Ketten súlyos, négyen - köztük egy csecsemő - könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték.
Az M3-ason történt balesettel kapcsolatban a  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház tájékoztatása alapján két életveszélyes állapotban lévő sérültet ápolnak az intenzív osztályon.

Korábban írtuk:
Az M3-ason történt szerencsétlenség nyomán történt balesetek közül a legfrissebb a 3-as főúton, Mezőnyárádnál történt, ahol a Mezőkeresztes felé vezető út és a főút kereszteződésében a forgalomirányítás ellenére egy személyautó összeütközött egy mentővel. Könnyebb sérült van. Ez pár napon belül a harmadik mentősbaleset a környéken. A forgalom csak az M3-as irányába halad, Mezőkövesd felé nem lehet menni.
A térség közlekedését is jelentősen befolyásolják a balesetek: az autópályáról Emődnél leterelik a Budapest felé közlekedőket, ők Mezőkeresztes-Mezőnyárádnál mehetnek vissza. Ugyanakkor a 3-ason történt baleset miatt a 3-as főúton nem lehet közlekedni Mezőkövesd felé, aki arra tart, őket Mezőkeresztes majd Szentistván felé terelik el: az autópálya és a 3-as úton történt balesetek miatt így viszont hatalmas torlódás alakult ki Mezőnyárád belterületén, a 3-as út egy szakaszán.

Videó a 3-as főúton, Mezőnyárádnál történt balesetről:

Fotók az M3-ason történt balesetről:















Fotók a 3-as úton történt balesetről:










(Fotók: Tóth Balázs, Ulvicki Tamás, Kovács Gyula)

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com