Megszűnteti bükkábrányi és vattai kirendeltségét a Korona Takarékszövetkezet
Írta: Eleven Televízió   
2018. december 29. szombat, 18:13
Újabb fiókokat zár be a Korona Takarékszövetkezet térségünkben is: Bükkábrányban, Vattán is megszűnik 2019. január 31-ei dátummal a kirendeltség. Ezen felül Mezőnagymihályon, Borsodivánkán és Tardon is felszámolják fiókjaikat.
A Korona Takarék közleményét, a bezárások indokait az alábbiakban olvashatják.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a 2013.óta tartó Hitelintézeti Integráció következő lépéseként a hatékonyabb működés  és  a  hosszú  távú  ügyfél-elégedettséget  célzó  intézkedéseink  érdekében  egyes takarékszövetkezetek fiókjai összevonásra kerülnek.
Az intézkedések hosszú távú célja, hogy a tőlünk megszokott szakértői kiszolgálást, versenyképes kondícióinkat, kiterjedt fiókhálózatunk minőségi környezetében  tapasztalhassa  meg.  Ehhez  azonban  nem  hagyhatjuk  figyelmen  kívül  a költséghatékonysági szempontokat, így a fiókhálózatunk racionalizálása elkerülhetetlenné vált.
A  KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet jelenlegi fiókjai közül is érintett több fiók a racionalizálási intézkedésben. Jelen tájékoztatóval szeretnénk informálni Ügyfeleinket a fióki változásokról, illetve az ehhez kapcsolódó napi ügyintézés részleteiről.
A Takarékszövetkezet alább látható fióklistában szereplő fiókjai 2019. január 31-től összevonásra kerülnek egy másik fiókkal (befogadó fiók).
"


Az összevonással, a további személyes banki ügyintézéssel kapcsolatos további tudnivalók a Korona Takarék által kiadott közleményben érhetők el:

https://www.koronatakarek.hu/images/documents/korona-tajekoztato-fiokracionalizalasrol-12.27..pdf
https://koronatakarek.hu/kozlemenyek
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com