Négyes ütközés a Kápás-hídnál
Írta: Eleven Televízió   
2018. december 23. vasárnap, 15:46
December 23-án, vasárnap alig néhány perccel 13 óra után négy autó ütközött össze Bükkábrány külterületén, Mezőnyárád felé az ún. Kápás-hídnál. A helyszínen szerzett információink szerint a tömeges ütközésben egy ember szerzett könnyebb fejsérülést, őt a mentőszolgálat munkatársai a helyszíni ellátás után kórházba szállították. A gépkocsikban jelentős anyagi kár keletkezett.
Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a képeken látható szürke Peugeot állt a kereszteződésben arra várva, hogy Miskolc irányába kikanyarodhasson a főútra. Ezzel egyidőben Mezőkövesd felől érkezett a fehér Volkswagen és szabályosan Bükkábrány felé szeretett volna letérni a 3-asról. Mögötte egy Chevrolet gurult a sort pedig a bordó Mercedes zárta. Ez utóbbi viszont olyan sebességgel közlekedett, hogy képtelen volt megállni az előtte lassítókat észlelve, így gyakorkatilag összetolta az előtte haladó két autót és a várakozó francia márkába lökte őket. Az ütközés erejére jellemző, hogy a Chevrolet csak mintegy 50 méterre a helyszíntől tudott megállni a bordó Merci pedig megpördült és orral Kövesd irányába állt meg.

Kérünk mindenkit, hogy bár az útviszonyok javultak a felmelegedés miatt, az ünnepek alatt is legyenek óvatosak, vezessenek körültekintően. Mindenkit hazavárnak! 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A képek kattintással nagyíthatók
 
 
 
 
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com