Adventi est a bükkábrányi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2018. december 20. csütörtök, 18:00

A Bükkábrányi Arany János Általános Iskola jótékonysági adventi ünnepségét december 20-án 16 órától tartották meg. Az osztályok, az énekkar, a pedagógusok mind-mind izgatottan készültek az estére.
Elsőként az énekkar köszöntötte a vendégeket a Hófehér karácsony című dallal, majd a Nefelejcs Néptánccsoport karácsonyi ihletésű táncprodukciója következett. Az elsősök egy vidám táncos műsorral készültek, amellyel a Télapót üdvözölték.
A kicsiket a harmadikosok cukorbotos tánca követte, majd a negyedikesek egy örökzöld dallamra szintén táncra perdültek. A pedagógusok "A fenyőfák alatt" című dallal ajándékozták meg a közönséget.
A 2.osztály betlehemes játékot adtak elő, az 5.osztályosok is tánccal készültek, ők kalapos táncot mutattak be. A hetedikesek a Csillingelő csengettyűk dallamára ropták a manók táncát. Őket az énekkar követte az Angyalok szállnak című dallal.
A 6.osztály egy színdarabot mutattak be Wass Albert Karácsonyi meséje alapján. A 8.osztály egy különleges produkcióval készült, jelnyelven adták elő a Karácsonyi álom című dalt.
Az ünnepség zárásaként minden diák és pedagógus a közönség elé állt és közösen adták elő a Gyere el a jászolhoz című dalt.

Hirdetés_______________________________________________________________________
  
 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com