Készülődés - falukarácsony Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2018. december 17. hétfő, 14:55
December első hétvégéjén óriási sikert aratott a Bükkábrányban közlekedő Mikulás Expressz, így hát 16-án délután újra indultak a járatok, amelyek a II. András térről az iskoláig szállították az utasokat. Innét pedig már csak egy rövid séta volt hátra a Mikulás házáig, ahol a jó öreg személyesen fogadta az expressz utasait. Az ünnepi hangulatot tovább fokozta, hogy eddigre megérkezett a várva várt hó, amely nélkül - valljuk be - sivárabb lenne az ünnepi készülődés is.
Miközben a járatok folyamatosan indultak a főtérről, az itt felállított színpadon számos program várta a vendégeket. Elsőként a Hórvölgye zeneiskola pedagógusai és növendékei léptek színpadra előbb egy fúvós koncerttel, majd egyéni produkciókkal, legvégül pedig az első osztályosokkal közös éneklés zárta fellépésüket.
Negyed 4-kor a Nefelejcs Néptánccsoport hangulatos előadása, majd pedig a Bükkábrányi Népdalkör adventi és karácsonyi énekekből összeállított dalcsokra színesítette tovább a programok sorát.
Szalai Szabolcs polgármester külön ünnepi köszöntőben fejezte ki jókívánságait a település lakóinak és köszönte meg mindenki áldozatos munkáját.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A fagyos idő ellenére is nagyon sokan látogattak ki Varga Feri és Balássy Betty koncertjére, akik természetesen szintén a karácsonyt idéző dallamokat részesítették előnyben a repertoár összeállításakor.
Minél inkább hűlt az esti levegő, annál inkább jól esett mindenkinek a finom, forró halászlé, illetve a tea és a forralt bor, amellyel az önkormányzat várta vendéglátóként a résztvevőket, mintegy lezárva a délutánt és az idei esztendőt, a programok sorát.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com