A mezőkeresztesi kézilabdások őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2018. december 14. péntek, 17:18
alt

Véget ért az őszi szezon a mezőkeresztesi felnőtt női kézilabda együttes számára. Most az ebben az időszakban lejátszott találkozóról készült összefoglalót tekinthetik meg mérkőzésről mérkőzésre. Az első mérkőzésük október 11-én Miskolc Egyetemváros csapata ellen volt, ahol 28-25-re nyertek a keresztesiek. A legtöbb gólt Kulcsár Ivett szerezte.
Október 20-án hazai környezetben fogadták a Miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium együttesét, ahol 60-8 arányban nyertek a hazaiak. A legtöbb gólt Fekete Fruzsina szerezte.
Október 24-én Bőcs ellen 30-24-re kaptak ki.
November 4-én az Albrecht Miskolc csapatát fogadták otthonukban. A találkozó 30-31-lett a vendég csapat javára.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

November 10-én Tiszaújváros ellen 36-24-re kaptak ki a keresztesiek.
November 18-án Szerencs csapatát fogadták otthonukban, ahol 32-19-es gólarányú győzelmet tudhattak maguk mögött. A legtöbb gólt Kulcsár Ivett szerezte.
November 23-án Alsózsolcára utaztak a keresztesiek. A találkozót a vendégek nyerték 20-34-re. A legtöbb gólt Fekete Fruzsina, Simon Karina ás Kulcsár Ivett szerezte.
Utolsó mérkőzésük december 9-én volt hazai pályán a Miskolci Vasutas Club ellen, ahol 37-36-ra nyertek a keresztesiek. A legtöbb gólt Fekete Fruzsina és Kulcsár Ivett szerezte.

Mezőkeresztes felnőtt női kézilabda csapata így az ősszel lejátszott 8 mérkőzésből 5 győzelmet és 3 vereséget tudhat maga mögött. Az 5 győzelemből 3 hazai pályán, 2 idegen környezetben született.  A 3 vereségből 1 hazai pályán, 2 idegen környezetben csúszott be. A tabellán ezzel az eredménnyel a 4. helyen állnak.
 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com