Iskolai fejlesztések - EFOP projektzáró Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2018. november 30. péntek, 13:29
A Mezőkövesdi Tankerületi Központ november 29-én kora délután a mezőkeresztesi iskola sportcsarnokában tartotta azt projektzáró rendezvényt, amelyen „Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című EFOP-4.1.3 számú pályázat keretein belül megvalósuló felújítási projektek kerültek lezárásra, valamint az elvégzett munkálatokat adták át jelképesen.
Ezek a munkálatok a tankerületen belül nagyon sok iskolát érintettek, amelyekben komoly felújítások zajlottak az elmúlt időszakban az Európai Unió által biztosított forrásokból.
A rendezvényen mind a tankerület részéről, mind pedig az érintett intézmények részéről számos vendég jelent meg.
Az elhangzott köszöntő után előbb Majoros János a vendéglátó város polgármestere szólt a résztvevőkhöz, majd Kerékgyártó László a járási hivatal vezetője mondott beszédet, akit dr. Szautner Viktor kabinetvezető követett a megszólalók sorában. Mindhárman kiemelték: a hasonló fejlesztések rendkívül nagy jelentősséggel bírnak a települések oktatási intézményeinek életében.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az ünnepi beszédeket a mezőkeresztesi iskola tanulóinak műsora követte. Ezen belül elhangott citera zene, vers, és ének, de volt karate bemutató és táncos produkció is.
A gyermekek műsora után Bozsikné Vig Marianna a tankerület igazgatója beszélt a projekt keretén belül megvalósult fejlesztésekről. Mezőkeresztesen sok más mellett linóleum burkolat készítésére, festésre, épületgépészeti munkákra, kamera rendszer kiépítésére is sor került.
A beszédet a jelképes átadás, vagyis a szalag átvágása követte, majd pedig a vendégek Tóthné Sándor Edit igazgató vezetésével megtekinthették a helyben elvégzett munkálatok eredményeit.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com