Bőcs - Mezőkeresztes kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2018. november 05. hétfő, 08:45
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat idegen környezetben játszotta a 2018/19-es bajnoki szezon harmadik mérkőzését 2018. október 24-én. Ez alkalommal Bőcs otthonába utaztak. A találkozóra este 18:00-tól került sor a bőcsi Sportcsarnokban.
Az első. félidőt a keresztesi csapat gólja indította, amire hamarosan megérkezett válaszként az bőcsi csapat gólja is. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, azonban a keresztesi csapat kezdte átvenni a vezetést.
A félidő második részében a bőcsi csapat ráerősített és miután kiegyenlített, hamar átvették a vezetést. A félidő végére egy gólos előnnyel 14:13 lett a félidei eredmény a bőcsiek javára.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A 2. félidőt a hazaiak indították, de a vendég csapat is hamar gólt értékesített. A félidő első felében a bőcsi csapat tovább növelte az előnyét, a keresztesiek nem tudták behozni a lemaradást.
A félidő második felében a vendég csapat próbált ráerősíteni, azonban a bőcsiek nem engedték át a vezetést. A félidő végére a vendég csapat hátránya hat gólosra csökkent, így a végeredmény 30:24 lett a bőcsi csapat javára.
 A hazai csapat szakosztályvezetője, Palatics Attila értékelte a mérkőzést.

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com