Ismét Nyárádra látogattak a nagykörűiek
Írta: Eleven Televízió   
2018. október 15. hétfő, 13:34
Idén tavasszal már beszámoltunk arról, hogy az egyházmegye kezdeményezésére az "Együtt testvérként" program keretében a nagykörűi  Petrovay György Katolikus Általános Iskola ötven diákja és több pedagógusa töltött egy tartalmas napot a mezőnyárádi katolikus iskola vendégeként a helyieknél. A mezőnyárádiak azóta már viszonozták a látogatást, október 12-én pedig ismét a petrovais dákokon volt a sor.
Valamivel délelőtt 10 óra után az iskola dísztermében a vendégek kórusa az alsós nyárádi diákoknak adott felejthetetlen koncertet egyházi és világi dalokból összeállítva műsorukat.
Ennek végeztével Farkas Jánosné az iskola igazgatója köszöntötte a vendégeket és köszönte meg a napindító műsort. Lipcsák János iskolalelkész külön is kifejezte elismerését az előadóknak.
Egészen ebédig három helyszínen is tartalmas sport programok várták a diákokat az iskola területén, ahol a felsősök kalauzolták őket.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A focipálya melletti területen az íjászattal ismerkedhettek meg a gyerekek ahol Nagy Péter és a helyi íjászok voltak a segítségükre. A teniszpályán Dr. Horváth László vezetése mellett mindenki kipróbálhatta a teniszütőt, természetesen labdával együtt. Ezzel párhuzamosan a tornateremben Nagy Gábor vezető edző a K1 világába kalauzolt mindenkit a muaythai alapjaiból adott ízelítővel.
A sportos délelőtt végeztével egy hatalmas élőképet formáztak meg a gyerekek közösen, ezzel is emléket állítva az újabb találkozásnak.
A ragyogó őszi idő kiváló körülményeket teremtett ahhoz, hogy a délután folyamán egy sályi kiránduláson vegyenek részt a vendégek, ahol ellátogattak a
Lator várhoz és a dámkert mellett az őszi erdő színkavalkádját is megcsodálhatták. 
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com