Hálaadás - tanévzáró Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2018. június 22. péntek, 00:00
Hálaadó szentmisével és évzáró ünnepséggel búcsúztatták a tanévet a mezőnyárádi iskola diákjai, pedagógusai június 21-én délután. A szentmisét celebráló Dr. Linczenbold Levente plébános a hallgatósághoz szólva kiemelte: a nyári szünetben ugyanúgy fenn kell tartani a bensőséges kapcsolotot a barátokkal, a családdal és Istennel is, mintha tanítási idő volna. A szentmise végén az atya elköszönt mindenkitől. Hamarosan ugyanis új feladatokat kap az érsek úrtól, a plébánosi munkát és az iskola lelki vezetését pedig Lipcsák János atya veszi majd át.
A szentmise után került sor az évzáróra. Ennek kezdeteként Majnár Csenge köszöntötte a megjelenteket, majd Varga Adrienn szavalatát hallgathatták meg a résztvevők.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Farkas Jánosné igazgató értékelte az elmúlt tanévet. Ezen belül kitért mindazokra, akik valamilyen téren kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az év folyamán, valamint megköszönte mindazok munkáját és támogatását, akik egész tanévben segítették az intézmény munkáját. Több pedagógus és számos diák részesült jutalom könyvben, illetve oklevélben.
A Hórvölgye Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatója, Daragó Rita is adott rövid értékelést az elmúlt tanévről, illetve két most ballagott nyolcadikos diákot is megjutalmazott kitartó munkájukért.  
Az iskola himnuszának eléneklése után a távozó nyolcadikosok átadták az iskola zászlaját a nyomdokaikba lépő hetedikeseknek, majd nemzeti Himnuszunk eléneklésével zárult az ünepélyes tanévbúcsúztató.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com