Vásárosnamény - Mezőkeresztes kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2018. április 04. szerda, 11:19
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat a március közepén elmaradt mérkőzését 2018. március 29–én, csütörtökön játszotta le idegen környezetben. Ez alkalommal Vásárosnamény együttese volt az ellenfél. A találkozóra 18:30 –kor került sor.
Az első félidőt a vásárosnaményi csapat gólja indította, amire hamarosan megérkezett válaszként a keresztesi csapat gólja is. A félidő első felében a hazai csapat magához ragadta a vezetést. A vendég csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a lemaradását.
A félidő második felében a keresztesiek igyekeztek beérni a hazaiakat és majdnem sikerült is nekik. A félidő végére a vásárosnaményiek előnye csak egy gól volt, a félidei eredmény 17:16 lett a hazai csapat javára.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A második félidőt a vendégcsapat indította jobban. A félidő első felében a vásárosnaményi csapat tovább növelte az előnyét, a keresztesiek nem tudtak felzárkózni.
A félidő második felében a hazai csapat sorozatos gólgyártásba kezdett, a vendég csapat minden próbálkozás ellenére sem tudta behozni a lemaradását. A végeredmény végül 38:24 lett a vásárosnaményi csapat javára.
A mezőkeresztesiek edzője, Atkári Lajos értékelte a mérkőzést.

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com