Nyílt napok a bükkábrányi oviban
Írta: Eleven Televízió   
2018. március 26. hétfő, 11:00
alt

Az elmúlt héten két óvodai csoportban tartottak nyílt napot Bükkábrányban. Hétfőn a Csillag csoportba járó gyerekek szülei nyerhettek betekintést az ovisok mindennapjaiba.  A tízórait maguknak készítették el, majd a foglalkozáson verseltek, számoltak és tulipánokból kokárdát ragasztotak. Végül megkínálták a szülőket - a korábban saját maguk által készített - süteménnyel és mézes gránátalma teával.
A Szivárvány csoportban március 14-én volt a nyílt nap, kilenc órától elsőként a matematikával kapcsolatban elsajátított ismereteket mutatták meg a gyerekek. A tízórai után a nemzeti ünnepre készültek az ovisok, verseltek és kokárdát készítettek. Végül a szülőkkel közösen a település központjában lévő '48-as emlékműnél kis zászlókat helyeztek el.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 

 

 A bükkábrányi óvodában is hagyomány, hogy nyílt nap keretében adnak betekintést a szülők számára a gyerekek mindennapjaiba, a foglalkozásokba. Ezen alkalmak segítségével a szülők is láthatják, milyen tevékenységeket végeznek, hogyan fejlődnek csemetéik.
Március 21-én a Felhőcske csoportba várták az érdeklődőket, akik maguk is bekapcsolódhattak néhány tevékenységbe. Verseket szavaltak, énekeltek az ovisok, emellett megmutatták, hogyan állítják össze az évszakoknak megfelelő ruházatot. A munkát csoportokban folytatták, és a tavaszhoz kapcsolódó képek segítségével a csoportszobába is az évszaknak megfelelő hangulatot varázsoltak.
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com