Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna
Írta: Eleven Televízió   
2018. február 02. péntek, 09:00
alt

2018. január utolsó hétvégéjén indították útjára a Dél-borsodi Teremlabdarúgó Tornát. A csoport küzdelmek Mezőkövesden, a Városi Sportcsarnokban és a Szent László Gimnázium tornacsarnokában kerültek megrendezésre 33 dél-borsodi csapat részvételével.
Az előzetes sorsolás alapján Mezőnyárád az ,,E” csoportba került. Az őket érintő csoportmérkőzések a tornateremben zajlottak, ahol a nem megfelelő felvételi adottságok miatt csak néhány vágóképet tudtunk készíteni.
Mezőnyárád csapata Hejőkürt, Szentistván Mezőnagymihály és Mezőcsát csapatával került egy csoportba.
A csoportmérkőzések végeredményei az alábbiak lettek: Hejőkürt ellen 3:1-re, Szentistván ellen 3:2-re, Mezőnagymihály ellen szintén 3:1-re, míg Mezőcsát ellen 6:5-re nyertek. Az eredmények tükrében a nyárádi csapat 3. helyezést ért el a csoportban, mivel továbbjutottak a legjobb 16 közé. Az utólagos sorsolás alapján a legjobb 8 közé jutásért a nyárádiak Bükkzsérc csapatával mérkőztek meg vasárnap, ahol 6:0-ás vereséget szenvedtek el, így számukra véget ért a torna.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Bükkábrány csapata az előzetes sorsolás alapján a ,,B” csoportba került. Csoportmérkőzésük a Városi Sportcsarnokban zajlott. Emőd, Ónod, Bükkszentkereszt, Nemesbikk és Igrici csapatával kerültek egy csoportba.
Első mérkőzésük Bükkszentkereszt ellen volt, amelyről felvétel nem készült, ezt a mérkőzést 4:1-re nyerték meg.
Második mérkőzésük Emőd ellen volt, ahol 3:0-ra nyertek. Hócza József kettőt, míg Moroncsik Márk egy gólt szerzett.
Harmadik mérkőzésük Ónod ellen volt, ahol 2:1-re kikaptak. Az egyetlen ábrányi Gólt Hócza József szerezte.
Negyedik mérkőzésükön Nemesbikk csapata ellen mérkőztek meg, ahol 1:0-ra nyertek , Béres Roland volt eredményes.
Utolsó mérkőzésüket Igrici ellen játszották, ahol 8:1-re nyertek. A 8 ábrányi gól közül egy öngól volt, míg Hócza József hármat, Sós Bence, Béres Roland, Nagy László és Moroncsik Márk egyet-egyet szerzett.
Az eredmények tükrében az ábrányi csapat a csoportban az 1. helyezést érte el, így a legjobb 16 között folytathatták a tornát. Az utólagos sorsolás alapján Szentistván csapatával mérkőzhettek meg vasárnap, ahol 0:0-ás döntetlennel ért véget a mérkőzés, így büntetőrúgásokkal döntötték el a továbbjutást, ahol a bükkábrányi csapat maradt alul, így számukra is véget ért a torna.

A torna végeredménye az alábbiak szerint alakult:

I:  helyezett: Bogács
II. helyezett: Tiszakeszi
III.helyezett: Tibolddaróc
IV. helyezett Nyékládháza

Legjobb kapus Juhász György (Tibolddaróc)
Legjobb mezőnyjátékos: Stefanecz Máté (Bogács)
Gólkirály: Burai Gábor (Nyékládháza)

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com