Adventi harmadik vasárnapja Mezőkeresztesen: megérkezett a betlehemi láng
Írta: Eleven Televízió   
2017. december 18. hétfő, 16:00

Az egri cserkészek meghozták Mezőkeresztesre a Betlehemi Lángot, ami meggyújtotta a harmadik adventi gyertyát is. Az ünnepi műsor a Szent Család Énekkar jótékonysági koncertjével kezdődött a Magyarok Nagyasszonya Templomban. A sok-sok hangszert és énekest felvonultató előadást szép számmal tekintették meg a város lakosai. Az énekkar vezetője, Fügedi Gábor arról beszélt, hogy bár nehéz egy ilyen sok tagból álló csapatot fenntartani, nagyszerűnek titulálta hogy az emberek időt szakítanak rá immáron 9. éve.
A koncert után az egri cserkészek átadták a Betlehemi Lángot Dr. Linczenbold Levente atyának és Majoros János polgármesternek, aki a városi adventi koszorú előtt megtartotta ünnepi beszédét. A harmadik gyertya elhelyezése után, a Harmatcsepp Óvoda óvodásainak műsora következett, amiben Jézus születését adták elő.
Őket követte a Sárospataki alapfokú Művészeti Iskola mezőkeresztesi táncosainak produkciója. Végül még az óvodások is visszatértek, hogy gyertyákkal a kezükben, tánccal köszöntség a III. adventi gyertya meggyújtását.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com