Bükkaljai Mozaik 2017. november 29.
Írta: Eleven Televízió   
2017. december 12. kedd, 12:00
 
Évtizedek Bükkábrányért - beszélgetés Takács Sándornéval
 

Takács Sándorné, Kati néni 2015. augusztus 20-án vehette át ünnepélyes keretek között a Bükkábrány Közszolgálatáért elismerő oklevelet.
A közelmúltban mi is felkerestük, hogy életéről, a település szolgálatában eltöltött számos esztendőről beszélgessünk.

 
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
alt
 
Megújult utak Mezőkeresztesen
 

Mezőkeresztesen november 10-én adták át hivatalosan az "Adósságkonszolidációban nem részesülő önkormányzatok települési támogatása" elnevezésű hazai, 112 millió forintos forrásból elkészült projektek. Megújultak az utak, járdák többek között a Kissor, Kertész, Bocskai és Bem utcában. Járda újult meg a Szegfű, Szentistváni, Bornemissza, Arany János, Honvéd utcákon. Aszfaltréteget kapott az iskola parkolója és a ravatalozó térburkolása is megtörtént. Ezek mellett saját erőből parkoló és csapadékvízelvezető árok is megvalósításra került.
Az ünnepélyes átadón Majoros János polgármester köszönte meg a résztvevők munkáját, majd Tállai András parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár, miniszterhelyettes méltatta a város fejlődését és hogy az egyik legfontosabb feladatra szánta a kapott összeget Mezőkeresztes.
A műsorban a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola mezőkeresztesi növendékei mutatták meg tudásukat, illetve megtörtént a hivatalos szalagátvágás is.

 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com