Alsózsolca-Mezőkeresztes kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2017. november 21. kedd, 13:38
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat idegenbe utazott a soron következő NB II-es mérkőzésére 2017. november 18-án. Ez alkalommal Alsózsolca otthonába látogattak el. A találkozóra délután 15 órától került sor.

Az 1. félidőt a keresztesi csapat gólja indította, amire hamarosan megérkezett a zsolcai csapat válasza. A félidő első felében a vendég csapat magához ragadta a vezetést, egymás után négyszer is megrezegtette a hazai csapat kapujának hálóját. A hazai csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a lemaradását.
A félidő második felében a hazai csapat próbálta behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 15:17 lett a vendég csapat javára.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A 2. félidőt a zsolcaiak nyitották, de rövid időn belül a keresztesiek is betaláltak ismét a kapuba. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, sokszor volt egyenlő az állás. A félidő második felében a vendég csapat sorozatos gólgyártásba kezdett, a hazai csapat minden próbálkozás ellenére sem tudta behozni a lemaradását. A félidő végére a végeredmény 32:36 lett keresztesi csapat javára.
A mezőkeresztesi edző, Atkári Lajos, értékelte a mérkőzést.
 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com