Mezőkeresztes-Kazincbarcika kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2017. november 02. csütörtök, 13:05
alt

Hazai pályán mérte össze a tudását a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a kazinbarcikai együttessel október 29-én, a soron következő NB II.-es mérkőzésen. A találkozó délután 17:30 órától vette kezdetét a mezőkeresztesi Általános Iskola Sportcsarnokában. Sok érdeklődő látogatott ki ismét a hétvégi összecsapásra, hogy kedvenc csapatát biztathassa.
Az 1. félidőt a hazaiak indították jobban, de pár perccel később a barcikaiak is betaláltak a keresztesi kapuba. A félidő első felében a hazai csapat 2-3 gólos előnnyel megtartotta vezető pozícióját.
A következő 15 percben a vendég csapat próbált felzárkózni, de nem tudta kiegyenlíteni az állást. A félidő végére a hazaiak öt gólos előnye mellett 13:8 lett az állás.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A 2. félidőt ismét a hazaiak indították jobban, amire hamar válaszoltak a vendégek is. Felváltva értékesített gólokat a két csapat. A félidő első felében a keresztesiek ráerősítettek és egymás után négy gólt is sikerült értékesíteniük.
A félidő második felében ismét a keresztesi csapat bizonyult erősebbnek és tovább növelte előnyét. A félidő végére a hazaiak előnye hat pontosra emelkedett, így a végeredmény 26:20 lett a keresztesi csapat javára.
 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com