Mezőkeresztes-Bőcs kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2017. szeptember 22. péntek, 16:17
alt

Elkezdődött a 2017/2018. évi megyei kézilabda bajnokság őszi szezonja az NB II. osztályban.  Az Észak-Keleti csoportban Mezőkeresztes felnőtt női csapata az első fordulóban, 2017. szeptember 17-én, vasárnap a Bőcs KSC csapatát fogadta otthonában. A találkozó 17:30-kor vette kezdetét.

Az első félidőben a legelső találatot a bőcsi csapat érte el, csak utánuk sikerült a hazai csapatnak is gólt értékesíteni. Az első 30 percben jellemzően a két csapat felváltva szerzett gólokat, gyakran volt egyenlő az állás. A félidő végére egy gólos bőcsi vezetés mellett 10:11 lett az állás a vendég csapat javára.
A második félidőt a bőcsi csapatnak sikerült jobban indítania, két gólt is sikerült értékesíteniük. A félidő első felében a hazai csapat próbálta behozni a hátrányát, de nem sikerült utolérnie az ellenfelét.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A félidő második felében azonban mindkét csapat sorozatos gólgyártásba kezdett. A keresztesi csapat próbált felzárkózni, de úgy tűnt, minden erőfeszítés ellenére sem tudják behozni lemaradásukat. Így a mérkőzés végeredménye 17:19 lett a vendég bőcsi csapat javára.
A hazai csapat edzője, Atkári Lajos,  a bőcsi csapat edzője, Barnóczki László, illetve Palatics Attila szakosztályvezető is értékelte a mérkőzést.

 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com