Véget ért a tavaszi forduló - bükkábrányi összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. június 16. péntek, 08:08
Véget ért a bajnokság őszi illetve tavaszi szezonja a megyei III. osztály dél-borsodi csoportjában szereplő Bükkábrányi SC felnőtt együttese számára.
Az első fordulót április 2-án hazai környezetben játszották. Hejőszalonta látogatott el a Szép Pál Sporttelepre. A találkozó 4-0 ás ábrányi győzelemmel ért véget. A gólszerzők Oláh Tamás, Nagy László és Dudás Donát voltak.
Április 9-én Tiszapalkonya látogatott el az Ábrányiakhoz. A mérkőzés 0-2 es vereséggel ért véget.
Április 15-én került sor a BSC- Mezőnyárádyárád mérkőzésre. A találkozó 2-1 es ábrányi győzelemmel ért véget. Az ábrányi gólszerzők Tusay Ádám és Vágó Zoltán voltak.
Április 22-én Borsodivánkára utaztak az ábrányiak. A mérkőzés 0-2 es ábrányi győzelemmel ért véget. A két ábrányi gólt Virág Zénó és Oláh Tamás szerezte.
Április 30-án a Bükkábrányi SC és a Bükkábrányi Bányász mérkőzött meg egymással. A végeredmény 3-2-es BSC vereséggel ért véget. A gólszerzők Dudás Donát és Vágó Zoltán voltak.
Május 6-án a BSC Mezőkeresztesre látogatott el. A mérkőzés 2-0-ás ábrányi vereséggel zárult.
Május 14-én az ábrányiak hazai környezetben fogadták Szomolya csapatát. A találkozó 6-2-es ábrányi győzelemmel ért véget. Az első ábrányi gól öngól volt. A többi 5 gólt Tusay Ádám, Vágó Zoltán és Takács Marcell szerezte.
Május 20-án idegen környezetben játszott a BSC. Sajóörösre látogattak el. A mérkőzés 7-3-as BSC vereséggel ért véget. Mind a három ábrányi gólt Dudás Donát szerezte.
Május 27-én a BSC hazai környezetben játszott volna Tiszabábolnával de a mérkőzés elmaradt.
A Bükkábrányi SC felnőtt csapata a tavasszal lejátszott 10 mérkőzésből 5 győzelmet, 5 vereséget tudhat maga mögött. Az 5 győzelemből 3-at hazai pályán, 2-t pedig idegen környezetben szerzett. Az 5 vereségből 2-t hazai pályán, 3-at pedig idegen környezetben. Ezzel az eredménnyel a tabellán a 4. helyen végeztek.
A Bükkábrányi csapat U16-os korosztálya 10 fordulón vettek részt. Ebből 1 győzelem volt, amely hazai pályán született és 9 vereség. A 9 vereségből 4 hazai pályán, 5 pedig idegen környezetben. Így utolsó helyen végeztek a tabellán.
A Bükkábrányi U14-es korosztálya szintén 10 fordulón vett részt. Ebből 6 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség. A 6 győzelemből 4 hazai pályán, 2 idegen környezetben, a 2 döntetlen szintén idegen környezetben. A 2 vereség közül pedig egy hazai pályán egy pedig idegen környezetben. A tabellán ezzel az eredménnyel a 2. helyen végeztek.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Véget ért a bajnokság őszi illetve tavaszi szezonja a megyei III. osztály dél-borsodi csoportjában szereplő Bükkábrányi Bányász felnőtt együttese számára is.
Az első fordulót április 1-én idegen környezetben játszották Tiszabábolnán. A találkozó 3-1-es ábrányi vereséggel ért véget. Az egyetlen ábrányi gólszerző Cseh Gergely volt.
Április 8-án a Bányász csapata Mezőkeresztes csapatát fogadta a Szép Pál Sporttelepen. A találkozó 2-0 ás bányász vereséggel ért véget.
Április 16-án Szomolyára utazott a Bányász csapata. A mérkőzés 4-1-es Bányász győzelemmel zárult. A 4 ábrányi gólt Sós Bence, Kiss Tamás, Pinezits Bálint és Béres Zoltán szerezte. Április 22-én hazai környezetben lépett pályára a Bányász együttese. Sajóörös csapata jött el a Szép Pál Sporttelepre. A találkozó 5-8-as Bányász vereséggel ért véget. Az 5 ábrányi gól közül Farkas Milán 2-t, míg Bodzán Krisztián, Gyöngy István és Kiss Tamás egyet-egyet szerzett.
Április 30-án a Bükkábrányi SC és a Bükkábrányi Bányász mérkőzött meg egymással. A végeredmény 3-2 es bányász nyereség lett. A gólszerzők Cservák József és Pinezits Bálint. Május 6-án Hejőszalonta látogatott el a bükkábrányi sportpályára. A mérkőzés 5-1-es gólarányú bányász győzelemmel zárult. Az 5 ábrányi gól közül Farkas Milán hármat, Pinezits Bálint és Béres Zoltán egyet-egyet szerzett.
Május 13-án Tiszapalkonyára utaztak az ábrányiak. A találkozón nem bírt egymással a két együttes, 2-2-es gólarányú döntetlennel ért véget a meccs. Az ábrányi gólszerző Gyöngy István volt.
Május 20-án Mezőnyárád csapatát fogadták az ábrányiak. A mérkőzés 4-1 es bányász győzelemmel ért véget. A gólok közül Cservák József 3-at, Farkas Milán pedig egyet szerzett.
Május 27-én Borsodivánkára utaztak az ábrányiak. A találkozó 0-2-es ábrányi győzelemmel zárult. A két ábrányi gólt Kaló Gábor és Farkas Milán szerezte.
A Bükkábrányi Bányász felnőtt csapata tavasszal lejátszott 10 mérkőzésből 6 győzelmet, 1 döntetlent, 3 vereséget tudhat maga mögött. Ezzel az eredménnyel a tabellán a 6. helyen végeztek.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com