Évzáró és ballagás a bükkábrányi óvodában
Írta: Eleven Televízió   
2017. június 03. szombat, 10:26
Június 2-án délután változatos program várt minden érintettre a bükkábrányi óvoda aulájában. Négy órai kezdettel a középső csoportosok évzáró ünnepségére került sor. Ennek kezdeteként Galambos Lajosné az intézmény vezetője köszöntötte a vendégeket, majd a gyerekek versekkel, körjátékokkal, énekekkel színesített műsorral kedveskedtek a szülőknek.
Öt órakor már a nagycsoportosok lettek a főszereplők. Ők búcsúztak az óvodától, hogy szeptembertől már az iskola padjaiban ismerkedhessenek a tudományokkal. Az intézmény vezetőjének köszöntője után a gyerekek egy-egy szál virággal kedveskedtek a meghívott vendégeknek, akik között ott voltak a ma már nyugdíjas dadus nénik, de a leendő tanító nénik is. Az óvoda vezetője külön köszöntötte Ungerné Lévai Mária nyugalmazott óvónőt, aki most 50 esztendeje, hogy elkezdte pedagógusi pályáját. E jeles évforduló alkalmából Szalai Szabolcs polgármester és Galambos Lajosné közösen nyújtottak át Marika néninek egy arany oklevelet és egy csokor virágot.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Külön köszönetben részesültek azok a szülők is, akik három éven át különösen sok munkával segítették az óvodai dolgozók munkáját. A legnagyobbak verses, zenés műsorral vettek búcsút az ovitól. Bár a csoport létszáma lényegesen nagyobb, az iskolába készülők összesen tízen voltak a legnagyobbak között. Miután pedig az óvónénik mindenkinek a nyakába akasztották a ballagó tarisznyát, egyenként átbújtak a virágokból font hatoson, melynek innenső oldalán már leendő osztályfőnökük és igazgatójuk várta őket.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com