Ózd - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. május 17. szerda, 00:00
alt
A tavaszi szezon utolsó mérkőzésén a mezőkeresztesi női kézilabda csapat idegenbe utazott. Ez alkalommal Ózd együttese fogadta őket otthonában. A találkozóra május 7-én került sor délelőtt 11 órától, a Marosi István Sportcsarnokban.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt az ózdi csapat indította, amire válaszképpen a keresztesiek két gólt is dobtak. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, gyakran volt egyenlő az állás. A félidő második felére a keresztesi csapatnak sikerült átvennie a vezetést. A félidő végére két gólos előnnyel 15:13 lett a félidei eredmény a keresztesiek javára.
 
A 2. félidőt a vendégek indították, de a hazai csapat is hamar gólt értékesített. A félidő első felében a keresztesi csapat tovább növelte az előnyét, az ózdiak nem tudták behozni a lemaradást. A félidő második felében a hazai csapat próbált ráerősíteni, így szépíteni tudott, azonban a keresztesiek nem engedték át a vezetést. A félidő végére a hazai csapat hátránya két gólosra csökkent, így a végeredmény 31:29 lett a keresztesi csapat javára.
 
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com