Hetedszer is Ősfa Fesztivál lesz Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2017. május 08. hétfő, 00:00
alt

VII. alkalommal kerül megrendezésre idén az Ősfa Fesztivál Bükkábrányban, május 27-én. A szervezők változatos programokkal várnak minden kedves érdeklődőt délután 13 órától a Szép Pál Sporttelepen. A rendezvény a polgármesteri köszöntővel, majd a kiállítás megnyitóval és a fotópályázat díjkiosztójával indul.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Délután 14 óra 15 perctől a bükkábrányi Napsugár Óvoda műsorát tekinthetik meg a rendezvényre kilátogatók, majd 14 óra 30 perctől a Nefelejcs Néptánccsoport lép a színpadra. 14 óra 45 perctől a Bükkábrányi Népdalkör előadásában csendülnek fel ismert népdalok.

Ezeket követően a délután hátralévő részében a koncerteké lesz a főszerep. Elsőként 15 órától Soltész Rezső lép a színpadra, őt 16 órától Peat jr & Fernando ft. Sheela követi, majd fellép 17 óra 40 perctől az Ocho Macho is.

Az est nagy fellépője 20 óra 30 perctől a Csík Zenekar lesz. A rendezvény a hagyományokhoz híven tűzijátékkal és retró diszkóval zárul.

A nap folyamán többek között bányatúra, kirakodóvásár, lovaglási lehetőség, dodgem, körhinta és motoros kaszkadőr bemutató is várja a rendezvényre kilátogatókat.

 

 
 
(nagyításhoz kattintson a képre)
alt
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com