Mezőkeresztes - Heves NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. május 08. hétfő, 00:00
alt
A mezőkeresztesi női kézilabda csapat számára április 30-án került sor a tavaszi szezon utolsó hazai pályás mérkőzésére. Ez alkalommal a Heves együttesét fogadták otthonukban. A nézőtér ez alkalommal is megtelt lelkes szurkolókkal a délután 15 órától kezdődő találkozón.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a vendégeknek sikerült nyitniuk, de a keresztesiek rövid időn belül egyenlítettek. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, azonban a keresztesi csapat kezdte átvenni a vezetést. A félidő második felében a hazaiak előnye 3-4 gólosra emelkedett. Az első félidő végére a hevesi csapat nem tudta behozni négy gólosra nőtt hátrányát, így a félidei eredmény 17:13 lett a keresztesiek javára.

A 2. félidőt a hezei csapat két találata indította el. A félidő első felében a vendég csapat hiába próbálta behozni a lemaradását, csak szépíteni tudott, kiegyenlíteni viszont nem. A félidő második felében is a keresztesieknek sikerült megtartaniuk a stabil vezető pozíciót. A félidő végére a hevesi csapat szépíteni tudott, lemaradásuk csupán 3 gólos volt, így a végeredmény 30:27 lett a mezőkeresztesi csapat javára.
 
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com