Szépkiejtési verseny a mezőnyárádi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2017. április 13. csütörtök, 11:30
Április 7-én immáron 25. alkalommal rendeztek szépkiejtési versenyt a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Iskolában. A verseny célja, hogy az alsó tagozatosok négy kategóriában, versmondó, prózamondó, mesemondó valamint hangos olvasás kategóriában mérhessék össze tudásukat. A megmérettetésre a délután 14 óra 30 perctől kezdődő megnyitó után került sor.
A megnyitón előbb Harangozó Andrásné tanárnő, majd Farkas Jánosné igazgató köszöntötte a megjelent szülőket, pedagógusokat és természetesen a versenyzőket. A köszöntők és a szabályok rövid ismertetése után került sor a megmérettetésre. Mind a négy kategóriánál 3 fős zsűri értékelte a gyerekek előadását, többek között a hangsúlyozást és a közönséggel tartott szemkontaktust, a tiszta beszédet figyelték.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Egy kis szünetet követően, mialatt a zsűri tagjai értékelték a meghallgatott előadásokat és összesítették a pontszámokat, került sor az eredményhirdetésre, ahol az első három helyezett könyvjutalomban részesült. Idén több kategóriában és helyezésben is alakult ki holtverseny az összesített pontszámok alapján. Legvégül a résztvevők egy közös fotózásra gyűltek össze a díszterem színpadán.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vukovich Ákos
      tulajdonos

Telefon: +36 (30) 296 8854

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com