Bükkaljai Mozaik - 2017. március 22.
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 27. hétfő, 09:52
 
 
Farsangoltak a bükkábrányi óvodások 2. rész
 
Előző adásunkban elkezdtük összefoglalónkat a bükkábrányi ovisok farsangi mulatságáról. Most folytatjuk a beszámolót. Miután a két zenebohóc elbúcsúzott következhetett a jelmezes felvonulás. Előbb a nagycsoportosok, majd a középsősök, végül pedig a kiscsoport tagjai szavaltak, énekeltek. Ennek végeztével pedig midenki egyenként bemutathatta jelmezét a többieknek. Mivel pedig az egész délelőtt a farsangolás jegyében telt, az óvónénik előbb finom fánkkal, majd üdítővel kedveskedtek a nebulóknak. A tízórai után táncos, játékos szabad program várta a kicsiket egészen ebédig.
 
 
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
alt
 
Farsangi hangulat a mezőnyárádi óvodában 2. rész
 
Eheti magazinunkban, mint ahogy arra ígretet tettünk, folytatjuk a mezőnyárádi óvoda farsangi műsoráról készült összefoglalónkat. A Lármafa Együttes műsorát követően a két csoport tagjai közös szavalattal készültek fel a jelmezes bemutatóra. Ezek után mindenki egyénileg is bemutatkozott. Legtöbben egy-egy verssel is kísérték a jelmezes szereplést. Miután pedig ki-ki túl volt a nyilvános szereplésen kezdetét vette a közös táncos mulatság.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Farsangi mulatság a mezőnyárádi iskolában 1. rész
 
Február 17-én délután 16 óra 30 perctől került megrendezésre Mezőnyárádon a Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola farsangi bálja. Elsőként Dr. Linczenbold Levente plébános, majd Farkas Jánosné igazgató köszöntötte a jelenlévő vendégeket és a zsűri tagjait, majd megnyitotta az ünnepséget. Még mielőtt sor került volna az osztályok jelmezes műsorára, a hercegi pár, Hajdu Virág és Orosz Róbert 8. osztályos tanulók köszöntötték a vendégeket, majd kezdetét vette a 8. osztály már hagyományos nyitótánca. Ezt követően sorra vonultak fel az osztályok, és bemutatták a nagyközönségnek zenés jelmezes produkcióikat. A sort az első osztályosok nyitották, ők voltak a Trollok. Őket pedig sorra követte a többi osztály produkciója, közben pedig bemutatkozott a 7 egyéni jelmezes is. A színvonalas műsorok igencsak nehéz döntés elé állították a zsűrit. A produkciók után, amíg mindenki az eredményhirdetésre várt, addig a Sky Dance táncegyüttes akrobatikus rock 'n roll bemutatóját tekinthették meg a jelenlévők. A bemutató után végül megszülettek az eredmények. A 2017-es farsangon a Leg...Leg...Leg... az 5. osztály lett, a Vadkeleti ötödik című produkciójukkal. Az eredményhirdetést követően az este tánccal és tombola sorsolással folytatódott tovább.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com