Bükkaljai Mozaik - 2017. március 15.
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 27. hétfő, 09:24
 
 
Farsangoltak a bükkábrányi óvodások 1. rész
 
Február 9-én délelőtt a bükkábrányi óvodát is hatalmába kerítette az ilyenkor szokásos vidám farsangi hangulat. 9 órai kezdettel Sanyi bohóc és Cini várta az ovisokat és a bölcsiseket az aulában. Interaktív zenés műsoruk nagy sikert aratott a legkisebbek és a nagyobbak körében egyaránt.
 
 
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
alt
 
Farsangi hangulat a mezőnyárádi óvodában 1. rész
 
Február 17-én délelőtt kezdődött a mezőnyárádi óvodában a farsangi mulatság. A kicsik a legkülönfélébb jelmezekbe öltöztek fel, hogy elűzhessék a telet. Voltak itt hercegnők, búvárok és szuperhősök, de volt, aki kalóznak vagy éppen boszorkánynak öltözött be. A tartalmas délelőtti program előtt Vassné Zelei Ildikó köszöntötte a gyermekeket és az óvodába érkezett előadókat. A mulatság első felében ugyanis a Lármafa Együttes már jól ismert tagjai voltak az ovi vendégei, akik zenés interaktív műsorukkal fokozták a vidám karneváli hangulatot.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Szederkényi Anna Nap a mezőnyárádi islolában 3. rész
 
A hagyományokhoz híven, idén is tartottak Szederkényi Anna Napot a mezőnyárádi iskolában. Bár az idei program rendhagyó volt, mivel az iskola ettől a tanévtől Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolaként üzemel, tehát nem az iskola névadóját ünnepelték ezen a napon, hanem egy kulturális rendezvényt tartottak. A program délután 13 órától vette kezdetét az iskola tornatermében, a gyerekek pályázatainak értékelésével. Az idei téma a "Könyv" volt. Ehhez kapcsolódóan történelmi témájú pályázatok, rejtvények és társasjátékok is érkeztek be pályamunkaként.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com