Felsőzsolca - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 15. szerda, 00:00
alt
A mezőkeresztesi NB II-es női kézilabda csapat Felsőzsolcára utazott március 5-én. Ez alkalommal idegen környezetben kelett összemérnie a tudását a felsőzsolcai csapattal szemben. A találkozóra délután 16 órától került sor a Rendezvények házában.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidő elején a keresztesiek hatalmas erőbedobással indították a mérkőzést, egymás után hétszer is megrezegtették ellenfelük kapujának hálóját. A félidő első felében a hazai csapat próbálkozott felzárkózni, de vendégek szinte esélyt sem adtak erre. A félidő második felében a keresztesi csapat tovább folytatta a lendületes játékot, hármasával értékesítette a gólokat, miközben a felsőzsolcai csapat egyszerre csak egy gól dtudott dobni. A félidő végére a 9 gólos előny mellett 17:8 lett az állás a mezőkeresztesiek javára.
 
A 2. félidőt ismét a keresztesiek indították, amire nem sokkal később megérkezett a felsőzsolcaiak válasza is. A félidő első felében a keresztesiek tovább növelték előnyüket, egy pillanatra sem engedték ki a kezükből a vezetést. A félidő második felében a vendég csapat ismét gólgyártásba kezdett és egymás után kilenc találatot sikerült szereznie. A félidő végére tízenhét gólos különbség mellett 38:21-re nyerte meg a mérkőzést a mezőkeresztesi csapat.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com