Nyíregyháza - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2017. március 01. szerda, 00:00
alt
Megkezdődött a tavaszi szezon az NB II-ben játszó mezőkeresztesi női kézilabda csapat számára is február 19-én. Az első mérkőzésre idegenbe, Nyíregyházára utaztak a keresztesi lányok, ahol délután 14 óra 30 perctől vette kezdetét a találkozó.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a keresztesiek gólja nyitotta, majd nem sokkal később a nyíregyházi csapat is betalált ellenfele kapujába. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat. Hol az egyik, hol a másik csapat vette át a vezetést 1-1 gól eltéréssel, de gyakran volt egyenlő az állás. A félidő második felében a hazai csapat ráerősített és három góllal átvette a vezetést. A félidő végére négy gólos előnnyel 17:13 lett az állás a nyíregyházi csapat javára.
 
A 2. félidőt a hazai csapat indította, amire a vendég csapat hamar válaszolt is. A félidő első felében szoros küzdelem mellett a keresztesiek igyekeztek behozni a hátrányukat, a labda hol az egyik hol a másik kapuban landolt. A félidő második felére a vendég csapatnak sikerült kiegyenlítenie 21-21-es állás mellett. A félidő végére azonban a hazai csapat ismét ráerősített és hat gólos előnyre tett szert. Így a mérkőzés végeredménye 35:29 lett a nyíregyházi csapat javára.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com