Heves - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. december 07. szerda, 01:00
alt
 
Idegenbe utazott a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a következő NB II.-es mérkőzésére. Ezúttal Heves csapatával mérkőztek meg a Keresztesiek. A találkozó délután 15 órától vette kezdetét a hevesi sportcsarnokban.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a hazai csapat nyitotta, de nem sokkal később a vendégek egyenlítettek. A félidő első felében a hevesiek magukhoz ragadták a vezető pozíciót, a keresztesiek nem tudtak kiegyenlíteni. A félidő második felében a hazaiak előnye kilenc gólosra emelkedett. A félidő végül tízenkét gólos hevesi vezetés mellett 21:9 lett.
 
A 2. félidőt ismét a hazaiak indították, nem sokkal később pedig a keresztesiek is betaláltak ellenfelük kapujába. A félidő első felében a keresztesiek hiába igyekeztek felzárkózni, nem tudták beérni ellenfelüket. A félidő második felében a hevesi csapat tovább növelte előnyét, a vendég csapatnak továbbra sem sikerült kiegyenlíteni. A félidő végére a hazai csapat előnye tízennégy gólosra emelkedett, így a végeredmény 38:24 lett Heves csapatának javára.
 
Ifj. Palatics Attila a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"Nagyon gyengén játszottunk és így elkerülhetetlen volt a nagy különbségű vereség. Sajnos a szezon végére elfogytunk mind erőben és fejben is. Még egy mérkőzés van, utána jól fog jönni a téli szünet."
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com