Bükkaljai Mozaik - 2017. január 11.
Írta: Eleven Televízió   
2017. január 11. szerda, 01:00
 alt
 
Karácsony a mezőnyárádi óvodában
 
A mezőnyárádi óvodában december 19-én ünnepelték a Karácsonyt az intézmény aulájában, a felöltöztettet karácsonyfa mellett. A gyerekek szeretetteljes betlehemes műsorukat korhű ruhákban, dalokkal színesítve mutatták be. Ezt követően karácsonyi dalokat is énekeltek, ezzel is emelve az ünnepi hangulatot. Az óvodások előadását a szülők is megtekinthették.
 
 
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
alt
 
Fellobbant a második, a harmadik és a negyedik adventi gyertya is Mezőnyárádon
 
Advent második vasárnapján, december 4-én a szentmise után ismét a templom udvarán gyűltek össze a mezőnyárádi hívek, a második adventi gyertya meggyújtása alkalmából. A második alkalommal az önkormányzat dolgozói, a képviselő-testület tagjai készültek egy rövid műsorral. Elsőként Várnai Róbert jegyző mondta el Karácsonyi Lászlóné "Adventi gyertya" című versét. Ezután Bárdos Szabolcs polgármester mondott beszédet, kifejezve ünnepi jókívánságait a település minden lakójának. A képviselők és a dolgozók közös énekét követően pedig a polgármester meggyújtotta a 2. gyertyát, a Remény lángját.
 
December 11-én fellobbant a harmadik adventi gyertya is Mezőnyárádon, a templom előtt felállított adventi koszorún. A reggeli szentmise után, az óvodát és az önkormányzatot követően, ezúttal a Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola mutatta be ünnepi műsorát, majd meggyújtották a 3. gyertyát. Ezt követően, a szokásokhoz híven meleg teával és süteménnyel kedveskedtek a szervezők az összegyűlt híveknek. A negyedik adventi gyertya meggyújtására is szeretettel várnak mindenkit, december 18-án a szentmisét követően a Mezőnyárádi Egyházközség kedveskedik egy rövid műsorral.
 
December 18-án fellobbant az utolsó adventi gyertya is Mezőnyárádon, a templom előtt felállított adventi koszorún. A reggeli szentmise után, az óvodát, az önkormányzatot és az iskolát követően, ezúttal a római katolikus egyházközség mutatta be ünnepi műsorát, majd meggyújtották a 4. gyertyát. Ezt követően, a szokásokhoz híven meleg teával és süteménnyel kedveskedtek a szervezők az összegyűlt híveknek.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A(z) 20161215_hir_ker_ovi_karacsony02.jpg megjelenítése
 
Karácsony a mezőkeresztesi József Attila úti óvodában
 
December 15-én tartották karácsonyi műsorukat a mezőkeresztesi József Attila úti Harmatcsepp Óvoda gyermekei. Nagy volt a készülődés, minden csoport rövid előadással készült erre az alkalomra. Meglepetésként az óvónénik hívták közös éneklésre a kicsiket. A műsor végén saját készítésű mézeskalács várta a gyermekeket és a meghívott vendégeket. A fa alatt pedig már ott sorakozott becsomagolva, felcímkézve a sok ajándék, csak arra várva, hogy az ovisok kipróbálhassák őket.
 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com