Mezőkeresztes - Alsózsolca NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. október 12. szerda, 01:00
alt
A hazai pálya előnyeit élvezhette a mezőkeresztesi női kézilabda csapat a soron következő NB II.-es mérkőzésén. Az október 2-án délután 17 órától kezdődő mérkőzésen Alsózsolca csapatát fogadták a mezőkeresztesi sportpályán.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidő igen gyorsan beindult és az első 3 percben két gól különbséggel a hazai csapat vette fel a vezető pozíciót 5:3-ra. A félidő első felében jellemzően 2-3 gól választotta el egymástól a két csapatot, azonban a keresztesiek igyekeztek folyamatosan növelni előnyüket. A félidő második felében a vendég csapat próbálta behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak. Az 1. félidő végére a keresztesiek előnye már kilenc gólosra hízott, így a fél idei eredmény 23:14 lett a hazai csapat javára.
 
A 2. félidőt a keresztesiek nyitották, de rövid időn belül a zsolcaiak is betaláltak ismét a kapuba. A félidő első felében a keresztesiek gólgyártásba kezdtek és egymás után további négy találattal növelték az előnyüket. A félidő második felére a hazaiak előnye már tizenhat gólosra nőtt, a vendégek nem tudták kiegyenlíteni a hátrányukat. A félidő végére a keresztesiek előnye húsz gólosra emelkedett, így a végeredmény 47:27 lett a hazai csapat javára. Ezzel Mezőkeresztes együttese 6 ponttal az előkelő második helyet foglalja el a tabellán.
 
Ifj. Palatics Attila a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"Ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerű ellenféllel szemben. Nehezen lendültünk játékba, de negyed óra után sikerült sebességre váltani és sok leindításból gólokat szerezni. A második félidőben közönségszórakoztató játékkal biztosítottuk be a győzelmet. Dolgozunk keményen tovább, hiszen nehéz mérkőzések várnak ránk."
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com